KV Mechelen wint op Eupen en kan plots naar boven kijken

zon 4 Feb
KV Mechelen is met 0-1 gaan winnen op het veld van Eupen. Daam Foulon scoorde iets voorbij het uur het enige doelpunt. Mechelen doet daarmee een goede zaak in het klassement. Voor deze speeldag moesten de Kakkers naar beneden kijken om niet in degradatiegevaar te komen. Nu lijkt zelfs top-6 en dus play-off 1 binnen bereik.

Eupen domineerde de eerste helft, zonder echt grote kansen af te dwingen. Op het uur bracht trainer Hasi dan draaischijf Schoofs in, en bij zijn eerste balcontact zorgde hij al voor de assist voor het winnende doelpunt.

In het slot claimde Eupen nog een strafschop. Maar de bal ging niet op de stip. En in de 97ste minuut pakte Eupen-spele Deom rood na een smerige trap op Mrabti. KV Mechelen hield op die manier stand en pakte de drie punten mee naar huis.