21u25

1 absoluut toprestaurant in regio: Nuance in Duffel

Corona of niet, de culinaire hitlijst van Gault&Millau is vanmiddag weer uitgebracht. Goed nieuws daarbij voor Nuance in Duffel dat er opnieuw in slaagt om te stijgen. De nieuwe score is 18/20.

Ook dessert van het jaar

Met die stijging richting absolute top houdt het niet op voor Nuance. Ook de prijs voor het dessert van het jaar komt naar Duffel.

De makers van de gids voor de Benelux hebben wel even getwijfeld om dit jaar een editie op de markt te brengen. Maar de chefs vroegen er om klinkt het. Hen stilzwijgen in deze moeilijke tijden was volgens hen de zaken alleen nog maar erger maken.

Hert in Turnhout haalt half jaar na opening meteen 15 op 20

Chef Alex Verhoeven behaalde een uitstekend rapport in restaurantgids Gault&Millau. Een 15 op 20 en dat nadat restaurant Hert in Turnhout amper zes maanden geopend is. Hert bevindt zich op de achttiende verdieping van de Turnova-toren.

Tinelle in Mechelen een mooie 14,5 op 20

Chef Ken Verschueren opende in de zomer van vorig jaar hun nieuw restaurant in het Predikheren in Mechelen. Het restaurant ligt aan de voorkant van het oude klooster. In het openingsjaar 2019 scoorde het meteen een 14,5 op 20.

 

Foto: boven Hert in Turnhout  - Foto:onder Tinelle Mechelen