16u45

Aangepast verkeer voor Molse Metten op zondag

Mol-centrum maakt zich op voor de Molse Metten op zondag 14 mei. Om de veiligheid voor iedereen te garanderen, geldt er in meerdere straten een doorgangsverbod en een stilstaan- en parkeerverbod.

De kramen van Molse Metten palmen komende zondag het centrum van Mol in. Tijdelijke verkeersmaatregelen in de centrumstraten moeten de veiligheid garanderen. Zo geldt er een doorgangsverbod en stilstaan- en parkeerverbod in onzder andere de Statiestraat, tussen Laar en Boomgaardstraat, de Graaf de Broquevillestraat, tussen Edmond Van Hoofstraat en Corbiestraat en op het Baren van Eetveldeplein. In de Vogelzangstraat mag uitzonderlijk ook doorlopend verkeer passeren en in de Molenstraat mag je niet parkeren om het verkeer in twee richtingen te kunnen laten passeren. 

 

De dieren- en boerenmarkt verhuist door de Molse Metten naar een andere locatie: zoals altijd zal de markt tussen 8 en 12u plaatsvinden, maar dit keer in de Corbiestraat (tussen het Rondplein en de Adolf Reydamslaan) en in de Adolf Reydamslaan (tussen de Corbiestraat en de Sint-Pieterstraat).

 

Foto: Archief RTV