5u04
De wereld vandaag
dinsdag 5 juli
23°C
0 km

Affiche van Clamotte Rock compleet

De affiche van Clamotte Rock in Herenthout is volledig. Er waren al veel artiesten overgezet van de geannuleerde edities in 2020 en 2021, maar toch moesten er toch nog enkele last minute-wijzigingen gebeuren. Zo komen Admiral Freebee en Bizkit Park in de plaats van Warhola en Rhea.

Het festival start donderdag 26 mei met De Kreuners, Discobaar A Moeder en een speciaal concert ter ere van 150 Jaar Koninklijke Fanfare Sint-Pieter. Zij spelen samen met de punkrockers van The Priceduifkes een eenmalige feestset.
Vrijdag 27 mei zorgen Bart Peeters, The Kids, Meltheads, The Chalkheads en dj Adriaan Van den Hoof voor de ambiance.
En op zaterdag 28 mei staan Wolfmother, Admiral Freebee, Glints, Bizkit Park, Sloper, Crooked Steps en Laston & Geo op de main stage. Dr. Lektroluv, The Darkraver, Hypesquad, Superstyling, Dj Jan en Dj Kerck vullen het outdoor podium 'Le Jardin'. En op de 'Back 2 Basicz' maken Roma, ZT Musik, Mixomaz, B2B Soundsystem, Donelly, Freeee, D&A en Emillion het mooie weer.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website of in dagbladhandels Papyrus in Nijlen en 't Krantje en Aktueel in Herenthout. Aangekochte tickets in 2020 en 2021 blijven geldig. Iedereen die een combiticket had voor  2020 of 2021 moet nog een apart ticket kopen voor de extra festivaldag op donderdag.