0u39

Dochter van vermiste Walter Cambré: “We hopen dat hij ergens een schuilplaats heeft gevonden”

Na een actie met speurhonden zaterdag blijft de 59-jarige Walter Cambré uit Mol-Millegem nog altijd vermist. Hij verliet vorige maandag rond 18.40 uur te voet zijn woning en is sindsdien ontbreekt elk spoor. Zijn familie hoopt intussen dat hij ergens een schuilplaats heeft gevonden. Intussen loopt het spoor dood. De dochter van Walter Cambré doet nu een ultieme oproep naar getuigen of tips over de verdwijning van haar vader. De man is nu een week vermist en de familie of de politie hebben geen enkel aanknopingspunt meer.

Op dit  Bospad (foto: boven) is de plaats waar Walter het laatst gezien, dicht bij zijn woonst op de Lijsterdreef in Millegem. De familie van de vermiste man doet nu een oproep om tijdens wandelingen mee uit te kijken. Diezelfde dag heeft hij ook nog boodschappen gedaan in de Carrefour van Ezaart, maar met die aankopen is hij nooit thuisgekomen. "Die boodschappen zijn niet hier. Dus moesten mensen een zak vinden met boodschappen in. Brood, confituur, appelsap, choco zou hij gekocht hebben en die boodschappen zijn ook nergens. Dus moest iemand een tas met boodschappen vinden, daar zijn wij ook heel blij mee mocht iemand dat tegenkomen."

Walter Cambré is 1,89 meter lang en slank gebouwd. Hij heeft kort grijzend haar, een snor en een ringbaard. Hij draagt een bril. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze jeansbroek, een wit en blauw geruit hemd, een houthakkershemd met zwarte en rode ruiten, een donkergrijze vest en bruine bottines.

Hebt u Walter Cambré nog gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders via mail opsporingen@police.belgium.eu. of via het gratis nummer 0800/30 30 0