1u32

Extra dagen tijdens Maanrock dankzij Moes met Mechels talent

Moes, een kweektuin voor creatief talent in Mechelen, is dit jaar meer dan ooit aanwezig op het festival, met extra dagen en een nieuwe locatie. Moes verhuist naar de Sinte-Mettetuin. Deze unieke groene plek is centraler gelegen en biedt ruimte voor meer publiek. En dankzij Moes start Maanrock dit jaar al op woensdag.

Tijdens Maanrock treedt Moes op als curator en geeft verschillende bands, dj’s, culinair talent en dichters een podium. Daarnaast slaan ze de handen in elkaar met gelijkgezinde Mechelse organisaties. Dit jaar is dat met Kurabu, de Beiaardschool, Welcome in Mechelen, Dichtatuur, Paradijs vzw. 

Op woensdag 24 augustus geeft de beiaardschool de aftrap met een ongezien beiaardconcert met begeleidende bands. Donderdag is er poëzieavond ism met Dichtatuur & Paradijs vzw. Vrijdag staat in het teken van clubavond met o.a. Bibi Seck, Alfred Anders, Peugeot, Dansemble, … Op zaterdag brengen Chibi Ichigo, Sweats, Tin Fingers, Tuff Guac, … livemuziek en op zondag mag Rommy’s Zomertuin Moes op Maanrock afsluiten.

 In de gezellige picknickzone is er de elke dag een ruim aanbod aan lokale foodpartners aanwezig.