16u55
De wereld vandaag

Feestprogramma voor Herentals Eert Wout bekend: o.a. Camille en De Romeo's zijn van de partij

Het concrete programma ter ere van wielerkoning Wout van Aert geeft aan dat de initiatiefnemers er een volksfeest voor het hele gezin van willen maken. Blikvangers zijn Camille, De Romeo’s en Wout zelf.

De Grote Markt van Herentals kleurt op zondag 31 oktober tricolere tijdens het grote feest van Herentals Eert Wout. Daarmee willen het stadsbestuur, de Grote Prijs Rik Van Looy, Herentals Fietst Feest en de supportersvereniging uit Lille de wielerheld gepast in de bloemetjes zetten voor zijn palmares van de voorbije twee jaar. Het wordt een gratis evenement vol animatie en optredens.

Het programma start om 15.30 uur met een kinderdisco voor de kleintjes. Om 16.45 uur betreedt #Likeme-ster Camille het podium op het marktplein. Het hoogtepunt van de dag volgt om 18 uur met de huldiging van Wout van Aert zelf. Alsof de ambiance er op dat moment nog niet voldoende in zit, vermaakt Sam Gooris vanaf 18.45 uur de aanwezigen met zijn liedjes en humor. Nog meer sfeer is gegarandeerd met het concert van De Romeo’s vanaf 19.30 uur, waarna een grote volksfuif op het plein moet losbarsten.

De organisatie vraagt om op tijd te komen, want er zijn slechts 4.500 feestvierders toegelaten. Als bezoeker moet je ook een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen.