10u37

Festival Na Fir Bolg gaat door!

Na een jaar coronapauze is het Vorselaarse festival Na Fir Bolg weer helemaal terug. Het festival zal doorgaan op 2, 3 en 4 juli en mag grote artiesten als Bart Peeters, Tourist LeMC en Soulsister ontvangen. Na Fir Bolg zal doorgaan in openlucht en volledig conform de coronamaatregelen. Het aantal toeschouwers is beperkt tot 2.500 personen.

Tijdens Na Fir Bolg heersen strenge voorschriften omtrent maatregelen, maar het festival sluit geen compromissen op artistiek vlak. “Onze headliners zijn stuk voor stuk straffe artiesten, die vaak zelf na een somber jaar weer voor het eerst voor een live-publiek spelen”, zegt festivalbaas Luc Janssens.

Het festival serveert drank nog steeds in glazen, niet in plastic bekers. “Achter de schermen werken we al langer aan een volautomatische wasstraat. Door het wegvallen van editie 2020 kreeg onze technische ploeg de kans om onze wasmachines op punt te stellen. Het spoelen van onze glazen gebeurt voortaan op de meest mogelijke hygiënische manier. De machine is een Na Fir Bolg-realisatie waarop we zeer fier zijn.” 

Alle informatie en tickets vindt je terug op www.nafirbolg.be.