Geen halve finale voor KV Mechelen in Croky Cup

woe 22 Dec 2021
KV Mechelen heeft in de kwartfinales van de beker van België voetbal op eigen veld verloren van Eupen. 1-3 was de einduitslag en dus geen halve finale voor de Kakkers.

De wedstrijd begon nochtans goed voor KV Mechelen met in de 23ste minuut een doelpunt van Igor De Camargo. En die tussenstand was bij de rust ook verdiend.

Venijn

Maar in de tweede helft verraste Eupen met de gelijkmaker. En daarna volgden er nog opdoffers voor KV Mechelen. Eerst moest de ingevallen Shved van het veld na een zware botsing.

En in het slot pakten de Oostkantonners nog de overwinning met in de laatste tien minuten twee knappe doelpunten van Prevljak. Zo zit het bekeravontuur van KV Mechelen erop en kan KV zich helemaal concentreren op de titel en de strijd om de play-offs.