23u08

Gouden deurhangers wijzen de weg naar Duffels vrijetijdsaanbod

1.350 Duffelse gezinnen krijgen volgende week een envelop in de brievenbus met deurhangers. Die wijzen de weg naar het vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren. In drie enveloppen zit een extra gouden deurhanger verstopt. Wie zo’n gouden deurhanger vindt kan bij het vrijetijdsloket een leuke prijs ophalen.

In Duffel zijn er heel wat jeugdverenigingen, sportclubs en creatieve en artistieke organisaties met een aanbod voor kinderen. “Met de deurhanger-actie wil het bestuur het grote vrijetijdsaanbod extra in de kijker zetten voor het nieuwe schooljaar start”, zegt Dirk Broes, schepen van jeugd. “Wie een hobby zoekt kan via de website van Huis van het Kind Duffel een overzicht van alle verenigingen vinden. Bij elke vereniging vind je contactgegevens, uitleg over de werking en een link naar de website van de vereniging zelf.”

Wie liever een papieren folder gebruikt om het aanbod te ontdekken kan de vrijetijdsgids voor kinderen doorbladeren. Die kan je ophalen bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis, in de bibliotheek, het zwembad of sporthal Rooienberg.