15u22

Grote opbrengst voor Feest van de Heistenaar

Het eerste editie van Feest Van De Heistenaar heeft vorig jaar 18.500 euro opgebracht. Dat geld wordt verdeeld onder de verschillende Heistse sport -en jeugdverenigingen.

Met Het Feest van De Heistenaar is het oude concept van Bal van de Burgemeester  een volledig nieuw leven ingeblazen. In september vorig jaar werd 4 dagen lang gefeest in domein Hof ter Laken met animatie voor jong en oud. Dat bracht 18.500 euro op voor het goede doel: de opbrengsten van het netwerkevenement en de opbrengsten uit sponsoring vloeien terug ter ondersteuning van de G-werking van de Heistse sport -en jeugdverenigingen.

Verdeelsleutel

30% van de totale opbrengst wordt verdeeld volgens de aangeboden hulp op het evenement zelf door de betrokken verenigingen. 30% wordt verdeeld op basis van de ledenaantallen van de betrokken verenigingen.  En 40% gaat naar verenigingen die een projectaanvraag kunnen indienen. 
Dit jaar vindt Het Feest van De Heistenaar plaats van 14 tem 17 september op het evenementenplein in het centrum van Heist-op-den-Berg. 

Foto: gemeente Heist-op-den-Berg