13u34

Kalender voor 1A en 1B bekend: KV Mechelen-Westerlo op zondag 21 augustus

KV Mechelen opent de nieuwe competitie op 24 juli om 13 uur thuis met een topper tegen Antwerp. Dat wil sowieso meedoen voor de top-4. Op speeldag 2 (30 juli) speelt KV uit op KV Oostende. Op zaterdag 6 augustus is er KV Mechelen tegen Union en precies een week later trekt KV naar Cercle. En op zondag 21 augustus staan de twee RTV-ploegen KV Mechelen en Westerlo tegenover mekaar.

Westerlo

Westerlo begint de nieuwe competitie op zondagavond 24 juli thuis tegen Cercle Brugge. Daarna staan de Kemphanen met OHL - Westerlo (zaterdag 30 juli) en AA Gent - Westerlo (7 augustus) voor twee uitwedstrijden. Op zaterdag 13 augustus staat Westerlo - Standard op de kalender en een week later dus naar KV Mechelen.

Lierse Kempenzonen

In de Challenger Pro League, het vroegere 1B, spelen door de integratie van vier beloftenteams voortaan twaalf clubs. Lierse Kempenzonen treft in zijn eerste match meteen een U21-ploeg . Het speelt op 14 augustus uit op Jong Genk. Een week later ontvangt het ook met Club Next opnieuw een U21-ploeg. Voor zijn derde match trekt Lierse op 28 augustus naar het veld van Beerschot.