21u29

Kerst en Nieuwjaar met Like Mike, Silvy, Anouk Matton en Dimitri Vegas

De kerstperiode start dit jaar vroeger dan anders omdat er door corona zo weinig mag, dat we allemaal hunkeren naar sfeer en gezelligheid. De Willebroekse DJ-broers Dimitri Vegas & Like Mike lanceren morgen op 20 november het kerst-anthem van dit jaar: "Christmas Time". Ook Armin van Buuren doet mee.

Full CD met duet van Silvy en Anouk Matton

Volgende week verschijnt ook een volledig kerstalbum "Home Alone on the Night before Christmas" met daarop ook een opvallende bijdrage van de partner van Dimitri Vegas. Model, DJ en zangeres Anouk Matton heeft samen met de Heistse Silvy de Bie een nieuwe versie gemaakt van haar favoriete kerstsong "Last Christmas" van Wham!.

De kerstuitspattingen compenseren enigszins de stilte op de DJ- en zangpodia. Vegas & Mike touren normaal het hele jaar de wereld rond maar dat kon dit jaar niet en Silvy De Bie ging normaal gezien een half jaar op verjaardagstournee met het 20 jaar geleden gestarte Sylver maar ook die plannen vielen vlak voor de aftrap in het water.

 

Digitaal oudjaar met Tomorrowland

Op oudejaarsavond zal er dit jaar ook een digitale Tomorrowland-editie zijn. In de zomer was dat een groot succes en ook met oudjaar zijn Vegas & Mike daarvoor paraat. De ticketverkoop is deze week gestart.