11u46

Klaar voor 23ste editie GeVarenwinkel Festival

Herselt maakt zich opnieuw op voor een nieuwe editie van het GeVarenwinkelfestival. Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus kleuren blues-, roots-, rock-en soulbands uit België, Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten het podium van het festival in Varenwinkel. Het festival is inmiddels aan zijn 23ste editie toe.

Veiligheid en Covid Safe Ticket

In coronatijden is het een hele klus om het GeVarenwinkelfestival in veilige omstandigheden te laten plaatsvinden. “We hebben er dan ook alles voor over om dit muziekfeest veilig te laten verlopen”, zegt medeorganisator Bruno Verhoeven. Bezoekers worden voor de ingang eerst gecontroleerd op hun Covid Safe Ticket en kunnen daarna zonder social distancing of mondmasker het terrein op. “Deze controle staat onder leiding van medeorganisator en huisarts Geert Salaets”, zegt Verhoeven nog.

Programma

Op het programma van het festival staan onder andere Robert Jon & The Wreck, Kai Strauss & The Electric Blues All Stars, Kirri Willy et Le Magasin Dangereux, Michelle David & The True Tones, Sax Gordon+Nirek Mokar & His Boogie Messengers en Nick Dittmeier & The Sawdusters. De winst van het festival gaat naar de vereniging “Help Brandwonden Kids”. Info en tickets: www.gevarenwinkelfestival.be