KV Mechelen biedt schitterend weerwerk aan de leider met een 3-3 eindstand

vrij 6 Nov 2020
Een bijzonder spannende eerste helft was het Achter De Kazerne met eerst een treffer van Hairemans vroeg in de wedstrijd. Maar Rezaei bracht de mannen van Charleroi langszij. De leider in de competitie had het niet onder de markt met Malinwa want ouwe getrouwe De Camargo deed het in zijn 600ste wedstrijd nog eens en bracht KV weer op voorsprong.

De rust in met 2-1 maar na de rust zwaaien de Karolo's de plak en is het Vanlerberghe die Charleroi weer in de match brengt. Wanner Gholizadeh de bordjes op 2-3 hangt, lijkt het over and out voor Malinwa maar de thriller is dan nog niet gedaan.

Rots in de branding Joachim Van Damme maakt er met een strafschop 3-3 van in de 83ste minuut. Er wordt nog koortsachtig geprobeerd door Charleroi en Kaya scoort ei zo na nog voor Malinwa  maar het blijft bij een felbevochten gelijkspel.