KV Mechelen doet slechte zaak in strijd om play-offs

zat 3 Apr 2021
KV Mechelen heeft zaterdagavond met 2-1 verloren op het veld van Sint-Truiden. Mechelen doet daarmee een slechte zaak in de strijd om play-off 2 te halen.

KV Mechelen kwam al na 10 minuten op achterstand. En een paar minuten voor rust verdubbelden de Limburgers de score, na een strafschop.

Ook KV Mechelen dwong wel kansen af. En KV bleef ook aandringen. Zeker na rust wanneer trainer Vrancken ook enkele wissels doorvoerde. Maar de aansluitingstreffer van De Camargo kwam te laat om het verlies te vermijden.

Op die manier lijkt het seizoen van KV Mechelen erop te zitten. KV speelde een heel seizoen goed voetbal. Maar soms ontbrak de efficiëntie. Daardoor werden er vooral in het begin van het seizoen onnodig punten verloren.

Mechelen zette nog wel een knappe remonte in. En even leek zelfs play-off 1 er nog in te zitten. Maar de laatste wedstrijden bleek het weer moeilijk om de zege over de streep te trekken. En nu lijkt ook play-off 2 weer weg.