KV Mechelen knoopt opnieuw aan met de overwinning

zat 18 Sep 2021
De spelersgroep van KV Mechelen heeft goed gereageerd op de zware nederlaag vorige week op Anderlecht. Mechelen pakte thuis de 3 punten door een 2-0 winst tegen OH Leuven.

KV Mechelen kende een droomstart. En Storm kon al in de 8ste minuut de Kakkers op voorsprong brengen. Storm is de man in vorm bij KV Mechelen.

Na de 1-0 waren de beste kansen voor de bezoekers. Maar het was wel KV Mechelen dat vlak voor rust nog eens kon scoren. Mrabti kon de uitgekomen doelman omzeilen en werkte koel af.

In de tweede helft probeerde OH Leuven wel. Maar een aansluitingstreffer zat er niet in. Op het eind werd de wedstrijd bitser met verschillende opstootjes op het veld en ook gele kaarten. In de laatste minuut van de verlenging was er zelfs nog een rode kaart voor een smerige overtreding van een gefrustreerde Chakla van Leuven.

Een antwoord na vorige week was nodig en kwam er ook. En zo doet KV Mechelen ook een goede zaak in de rangschikking en schuift het toch weer wat op.