KV Mechelen sleept gelijkspel uit de brand tegen Anderlecht

zon 9 Aug 2020
KV Mechelen heeft in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in eigen huis 2-2 gelijkgespeeld tegen Anderlecht. KV Mechelen kwam 0-2 achter tegen de Brusselaars. Maar in het slot kon KV de scheve situatie toch nog rechtzetten in een leeg AFAS-stadion.

KV Mechelen had aanvankelijk de beste kansen. Maar kon die niet afmaken. En zoals het dan zo dikwijls gaat in het voetbal, viel het doelpunt dan aan de andere kant. Iets over het uur zette Doku de 0-1 op het bord. Een kwartier later zag het er helemaal rampzalig uit toen Murillo met een afgeweken bal voor de 0-2 in het voordeel voor Anderlecht zorgde.

Over en uit, leek het voor KV Mechelen met nog een kwartier te gaan. Maar in 3 dolle minuten kwamen de Kakkers terug. Eerst scoorde De Camargo. En 5 minuten voor tijd zorgde Vanlerberghe dan voor de gelijkmaker. In de extra tijd was het nog even bibberen voor KV Mechelen. Maar uiteindelijk sleepte het toch nog een gelijkspel uit de brand. Een mooie start van de competitie, na toch een aantal tegenvallende voorbereidingswedstrijden. (Foto: archief)