KV Mechelen stelt orde op zaken met klinkende zege

zat 10 Sep 2022
KV Mechelen heeft een vrij vlotte overwinning geboekt op het veld van KV Kortrijk. 1-4 werd het op het veld van de Kortrijkzanen. Een mooie zege na twee zure nederlagen.

Kort voor rust kon Mechelen het verschil. Eerst scoorde Walsh. En drie minuten later legde uitblinker Schoofs de bal mooi in het mandje.

Een kleine tien minuten na rust maakte Hairemans er zelfs 0-3 van. Match gespeeld zo leek het. Maar na een penaltyfout - de tweede op een rij van Vanlerberghe - milderde Lamkel Zé tot 1-3.

KV Kortrijk zette alles op alles om toch nog een punt uit de brand te slepen. Maar Schoofs profiteerde van de ruimte die KV Mechelen kreeg om alle twijfels weg te nemen. En zo boekte KV Mechelen een deugddoende zege.