23u39

Legacy-gangers zullen weinig hinder ondervinden van werken aan Zilvermeerlaan

Liefhebbers van dancemuziek uit de jaren 90 kunnen dit weekend uitkijken naar enkele hoogdagen. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni vindt aan het Zilvermeer in Mol Legacy Festival. De Zilvermeerlaan wordt op dit moment heraangelegd, maar de festivalgangers zullen hier weinig hinder van ondervinden.

De werken aan de Zilvermeerlaan verloopt in verschillende fasen. In deze fase wordt er gewerkt aan de kant van parking 2, aan de overkant van de daginkom van het recreatiepark. De rijbaan en het fietspad worden volledig uitgebroken en heraangelegd. 

Tussen donderdag 8 juni 10u en maandag 12 juni 14u gelden een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Voertuigen die van P1 (kant ingang) komen, rijden verplicht richting Sluis. Auto's die op P2 staan (overzijde straat) moeten verplicht richting de Postelsesteenweg en de Zuiderring rijden. Wagens die vanop Camping Legacy komen rijden ook verplicht naar de Zuiderring. 

Festivalgangers die richting Legacy Festival trekken, volgen best de richtingaanwijzers en lichtborden. Vanaf parking Sunparks rijdt er een gratis shuttlebus richting het festival. 

Ook de snelheidsbeperking wordt tijdelijk aangepast: op de Zilvermeerlaan tussen de Postelsesteenweg en de brug van Sluis mag je maar 30 km/u rijden, op de Postelsesteenweg tussen de Zilvermeerlaan en Sunparks rijd je maximum 50 km/u. 

Wie nog tickets zoekt voor Legacy Festival, zal er snel bij moeten zijn. Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag beschikbaar, zaterdag- en combitickets zijn uitverkocht. 

 

Foto: Archief RTV