16u36

Lier Centraal met Natalia, Starlings, Sylver en mystery guest

In Lier maken ze zich op voor een nieuwe editie van Lier Centraal en intussen is het programma bekend. Lier Centraal staat opnieuw volledig in het teken van livemuziek, ambiance en dans. Op 6 & 20 juli en 3 & 17 augustus vinden er verschillende optredens plaats die iedereen moeten kunnen bekoren. Natalia trapt Lier Centraal op 6 juli af. Ze bracht onlangs haar nieuwe single uit . In april komt haar album uit. Meteen ook het startschot van een reeks optredens van de Kempense diva.

Op 20 juli treden de Starlings op, de publiekslieveling van de pre-selecties voor het Eurovisiesongfestival. Het nummer dat ze daar brachten “Rollercoaster” werd een hit en stond op nummer 1 in de MNM50.

Op 3 augustus staat Sylver nog op het podium van Lier Centraal. Dan wordt de Grote Markt omgetoverd tot een ware dancescene. Sylver brengt een spectaculaire en energieke liveshow die barst van de sfeer en ambiance.

De slotapothese is op 17 augustus voor een mystery guest. Vorig jaar was die eer weggelegd voor Bart Peeters. Wie nu langskomt, blijft voorlopig nog een raadsel.  

Foto: Na avondshows van Gers Pardoel, K3 en Cleymans & Van Geel was het vorig jaar aan Bart Peeters om het festival, in de stad waar hij zijn jeugd beleefde, af te sluiten en dat vond hij een hele eer. De opkomst was gigantisch