Lierse Kempenzonen bekert verder na 2-6-overwinning bij Thes Sport

2 jaar geleden
Lierse Kempenzonen heeft zich gisterenavond geplaatst voor de volgende ronde van de Croky Cup of Beker van België. De Pallieters gingen met 2-6 winnen op Thes. Nochtans kwam geel-zwart 2-0 achter, maar dankzij onder meer 4 doelpunten van Abdallah Hakim mag Lierse Kempenzonen toch een ronde verder bekeren.

Na 18 minuten stonden de mannen van Tom Van Imschoot al 2-0 achter. Toch kon Lierse Kempenzonen met een voorsprong gaan rusten. Want Abdallah Hakim zette de scheve situatie in zijn eentje recht met 3 doelpunten voor de pauze.

Na de rust deed hij er nog eentje bij voor de 2-4. Toen de Limburgers 10 minuten voor tijd met z'n tienen vielen na een rode kaart en Stallone Limbombe de daaropvolgende strafschop omzette, was de kwalificatie binnen. Uiteindelijk legde Jordy Liongola de eindstand vast: 2-6.

Lierse Kempenzonen speelt in de volgende ronde thuis tegen Wetteren uit 2de Afdeling, dat is 2 reeksen lager dan Lierse Kempenzonen.