18u37

Mechelse Meaghan en Lierenaar Robin brengen kerstalbum in R&B-stijl uit

Het onafhankelijke platenlabel Altered Records bracht donderdag een kerstalbum uit, vol met klassiekers ingezongen door jong Vlaams talent. Ook Meaghan Slaets uit Mechelen en Robin Crauwels uit Lier konden een plaatsje op het album veroveren. Verder gaat het niet over een klassiek kerstalbum, want alle hits hebben een R&B-touch gekregen.

Grote podia

Meaghan Slaets uit Mechelen is DJ, zangeres en danseres, en stond al op de podia van onder meer Balaton Sound en Tomorrowland als DJ. Robin Crauwels uit Lier is dan weer bekend van The Voice. In het programma greep hij net naast de winst, maar zijn battle is met zo’n 2 miljoen vieuws wel viraal gegaan op YouTube. Ook zijn blind audition werd bijna 1 miljoen keer bekeken. In 2019 werd Robin ook al tweede bij MNM Rising Star.

Meaghan neemt op het R&B-kerstalbum de klassiekers ‘Santa Baby’ en ‘Fall in Love At Christmas’ voor haar rekening. Robin mocht de hit ‘Mistletoe’ zich dan weer eigen maken. 

Het album ‘Christmas Hits in R&B’ is sinds gisteren beschikbaar op alle streamingplatformen en is ook in CD-vorm te koop via Bol.com. Straks meer in RTV Vandaag.

Foto: RTV