20u53
De wereld vandaag

Metejoor mist release debuutalbum door coronabesmetting

"Ik hoopte dit bericht nooit te moeten typen, maar met tranen in de ogen is het toch zover. Ik testte positief op COVID", met dat bericht maakte Metejoor vandaag op zijn sociale media bekend dat hij in zelfisolatie moet. En dat heeft grote gevolgen, want vrijdag staat de release van het debuutalbum van de zanger uit Vosselaar gepland. Alle daarbijhorende promotiemomenten worden verplaatst.

"In een soort van rampscenario vier ik dus op 29 oktober mijn allereerste albumrelease vanuit mijn slaapkamer. Iets om nooit te vergeten hoogstwaarschijnlijk", zegt Joris Van Rossem, zoals Metejoor echt heet. De populaire zanger moet ook verschillende optredens, waaronder in het Wijnegem Shopping Center en op de 'Strafste School' van radiozender MNM, laten schieten. Ook de eerste signeersessies voor de nieuwe plaats, worden uitgesteld.

 

Fit voor grote concerten

Vrijdag verschijnt het eerste album van de Kempense zanger, die hits scoorde met onder meer '1 op een miljoen', 'Rendez-vous' en 'Blij om jou te zien'. Die nummers zullen sowieso op de plaat te horen zijn, net als 9 nieuwe liedjes.

"Positief is dan weer wel dat ik in maart 2022 sowieso topfit ben voor onze allereerste solo-concerten in de grote zalen", kijkt Metejoor al vooruit naar volgend jaar.