5u07
De wereld vandaag

Molse Corbiestraat wordt deze zomer Cosy Corbie

De verkeersvrije Corbiestraat wordt deze zomer omgetoverd Cosy Corbie. In samenwerking met de horeca-uitbaters zordge de gemeente voor de nodige aankleding - waaronder toegangspoorten - een gezellige zuiderse sfeer waar je vanaf morgen heerlijk kan genieten van een coronaveilig terrasje. Een petanqueterrein en fontein op het Santo Tomasplein maken het plaatje compleet.

Net als vorige zomer wordt het horecagedeelte van de Corbiestraat verkeersvrij en kregen de horeca-uitbaters de kans om grotere terrassen te plaatsen. De ontsluiting van het Rondplein blijft verlopen zoals vorig jaar, waarbij we ook het Rondplein sfeervol en kleurrijk aankleden.

Unieke sfeer

Toegangspoorten doen denken aan een Zuid-Frans of een Spaans dorpje. Voetgangers en fietsers blijven in de Corbiestraat welkom. ’s Avonds is er sfeerverlichting die een pak uitgebreiderzal zijn dan vorig jaar. Ook de horeca-uitbaters hebben hun terras aangekleed in dezelfde sferen.

Het gemeentebestuur heeft de decoratie en aankleding aangekocht.Zo wil het Corbiestraat en het Rondplein ook de komende terrasseizoenen telkens opnieuw in een gezellig en uitnodigend jasje steken.