16u17

N-VA Sint-Katelijne-Waver kondigt namen voor beleidsfuncties aan

Meerderheidspartij in Sint-Katelijne-Waver N-VA heeft nieuwe namen voor verschillende beleidsfuncties aangekondigd. Naast een nieuw bestuur, onthulde de partij ook de namen van de opvolgers voor schepen Joris De Pauw, gemeenteraadslid Elke Hellemans en BCSD-lid Jan Van Itterbeeck.

Omdat schepen Joris De Pauw aangaf dat hij alleen nog maar gemeenteraadslid wilde zijn, ging N-VA Sint-Katelijne-Waver op zoek naar een opvolger. De Pauw geeft nu zijn ambt van schepen door aan Bart De Boeck, voormalig OCMW-raadslid en gemeenteraadslid. De Boeck zal de bevoegdheden omgeving, huisvesting en patrimonium overnemen van De Pauw, en de bevoegdheid toerisme van N-VA-burgemeester Kristof Sels. Die laatste neemt zelf de bevoegdheid openbare werken van De Pauw op zich.

Gemeenteraadslid Elke Hellemans geeft de fakkel door aan Sander Jeurissen, die met zijn twintig jaar het jongste lid van de gemeenteraad wordt. Naast gemeenteraadslid, wordt Jeurissen ook de nieuwe ondervoorzitter van de partij.

Ten slotte moest ook de post van Jan Van Itterbeeck in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD) doorgegeven worden, en die ging naar Ilse Nauwelaerts. Zijn rol als fractieleider binnen het BCSD gaf hij door aan Veerle Stoffelen.

Foto: N-VA Sint-Katelijne-Waver, met links Ilse Nauwelaerts, in het midden Sander Jeurissen en rechts Bart De Boeck