6u59

Na inbraken BMW’s in Beerse zoekt politie beelden van daders

In de nacht van maandag op dinsdag werd in Beerse ingebroken in verschillende auto's. Dat gebeurde allemaal in de buurt van de Schransdriesstraat en de Houtseweg. Daar hadden dieven het telkens gemunt op de middenconsole van geparkeerde BMW's. De politie Regio Turnhout zoekt nu naar beelden van de verdachten en mogelijke tips over de feiten.

Beelden gezocht van verdachten

De lokale recherche zoekt beelden van de autoinbraken. Mogelijks zijn de daders gefilmd door een bewakingscamera of een deurbelcamera. Daarom roepen de speurders op dat iedereen die in de buurt van de Schransdriesstraat of de Houtseweg in Beerse woont en een bewakingscamera of deurbelcamera heeft. Even de beelden van de nacht van maandag op dinsdag, wil bekijken en elke verdachte situatie of verdachte personen die daarop te zien zijn, wil melden aan de politie. 

Dat kan via mail naar opsporingen@politieregioturnhout.be of telefonisch op het nummer 014 40 80 69 (tijdens de kantooruren). Ook wie andere nuttige informatie heeft die de speurders, kan helpen bij het onderzoek naar deze diefstallen, kan dit melden.

Foto: archief