6u49

Natalia ambassadrice van het Geelse Cunina

Cunina heeft met Natalia een nieuwe ambassadrice. De Kempense zangeres Natalia beviel eerder dit jaar nog van haar eerste dochtertje, Bobbi-Loua.

Natalia peetouder van Binu

 “Door de geboorte van Bobbi-Loua besef ik hoe goed een kind het kan hebben in ons land”, vertelt Natalia. “Er zijn nog zoveel plekken op de wereld waar armoede heerst en daar wil de zangeres iets aan doen.”  De Geelse organisatie Cunina zet  over heel de wereld kansarme kinderen op de schoolbanken door middel van gepersonaliseerde peterschappen.

Natalia werd zelf peetouder van Binu, een kansarm meisje uit het Himalayagebergte. Binu is acht jaar en kan door de financiële steun van Natalia naar school gaan.

De zangeres wordt na Nathalie Meskens, Luc Appermont, Wouter Torfs en Sabine De Vos de vijfde ambassadrice van Cunina. Dit jaar bestaat Cunina dertig jaar en heeft de organisatie al meer dan 15 500 kansarme kinderen toegang gegeven tot onderwijs. “Het ambassadeurschap van Natalia moet een stevige boost geven om nog meer kinderen op de schoolbanken te zetten, aldus ook Sophie Vangheel stichter en algemeen directeur van Cunina”.