11u33

Omzet Herentalse Handelshart cadeaucheques verdubbelt in 2020

De Herentalse Handelshart cadeaucheques blijken een succes. De omzet van de cadeaucheques verdubbelde tijdens het eerste werkjaar. Dat nieuws vernemen straks een 60-tal ondernemers op de digitale vergadering van de vzw Handelshart Herentals die vanavond plaats vindt. Er werden voor 370.430 euro aan Herentalse Handelshart cadeaucheques verkocht in 2020.

Sinds eind 2019 zijn de cadeaucheques omgevormd tot Handelshart Herentals Cadeaucheques. Ze kregen een nieuwe look & feel en alle handelaars en horecanten van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven konden gratis intekenen op de vernieuwde cheques.

Nieuwe realisaties

Naast het goede financiële nieuws over de cadeaucheques, pakt de vzw ook uit met een aantal mooie realisaties in dit moeilijke corona-jaar. Er werd volop ingezet op online-shoppen, webinars, restylen van panden door expert Steven Bollé, de introductie van het woonerfprincipe en het gratis Herentals uurtje, de vergroening van het kernwinkelgebied, de banners en bewegwijzering, de samenaankoop van hygiëne- en veiligheidsmateriaal en communicatiecampagnes om de Herentalse ondernemers bekend te maken in de brede regio. Er worden vanavond ook twee nieuwe bestuurders verwelkomd: Dominick Van kerkhoven van De Mangerie en Gerben Ultee van Negresco Living.