16u15

Ontdek het aangepaste programma van BALder Zomer

Het grasplein op de Markt in Berlaar wordt momenteel omgebouwd tot een gezellig evenementenplein voor BALder Zomer. Het bestaande concept van optredens op woensdagavond wordt uitgebreid met een zomerbar.

De optredens op woensdagavond lokten de voorbije jaren tot 2500 bezoekers per avond. Door de coronamaatregelen zijn zo'n grote groepen deze zomer niet toegestaan. Deze maand worden maximum 400 mensen toegelaten, in augustus wordt dat mogelijk verhoogd tot 800 mensen. Reservatie is verplicht. Tijdens het optreden moet iedereen ook blijven zitten in zijn eigen bubbel van maximaal vijftien personen.

Om het beperkt aantal bezoekers te compenseren is er van donderdag t.e.m. zondag een gezellige zomerbar. Die sluit op donderdag en zondag om 22 uur en op vrijdag en zaterdag om 23 uur. Er is een mix van eten, drinken en achtergrondmuziek. Er zal ook kinderanimatie zijn.

BALder Zomer opent op woensdag 22 juli, met optredens van pIE p.KLEIN en The Joshua/Kirri Valvekens Experience. Aan het programma voor de weken nadien wordt nog de laatste hand gelegd.