18u34

Open prikdagen zaterdag in De Nekker, maandag in Mol

Nu zaterdag kan iedereen die ouder is dan 18 uit Sint-Katelijne-Waver en Mechelen en nog niet gevaccineerd is tegen corona, in het vaccinatiecentrum in de Nekkerhal terecht. De eerstelijnszone organiseert dan een zogenaamde open prikdag tussen 11 en 15 uur, met het Janssen-vaccin.

Wie na zaterdag nog een afspraak heeft ingepland voor een eerste vaccinatie, is ook welkom. De afspraak wordt dan ter plaatse geannuleerd. Er zijn zo'n 1200 vaccins beschikbaar zaterdag. Voor bezoekers en vrijwilligers zal er tijdens de open prikdag ook randanimatie worden voorzien. 

Ook in Mol 

Ben je 18 jaar of ouder én nog niet gevaccineerd? Kom dan op maandag 26 juli tussen 18 en 20 uur naar het vaccinatiecentrum in De Zwaan in Mol. Je krijgt dan een prik met het Janssen-vaccin waarmee je meteen het volledige vaccinatieschema doorlopen hebt. Dit aanbod geldt alleen voor inwoners van eerstelijnszone Baldemore en is voor inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie die hun eerdere Vlaamse uitnodiging geannuleerd of geweigerd hebben.