0u11

Parkpop lost nieuwe namen: ook Muizenaar Sam Gooris!

STIJN, Sam Gooris en Steve Tielens, Badi, het collectief Marzo, Meuris, Meersschaert & Van Lierde, Belgian Asociality en Isolde Lasoen & Casco Phil. Parkpop heeft vandaag alle namen gelost die deze zomer nog op het podium zullen staan in Mechelen.

De eerste twee Parkpopavonden, met Soulbrothers en Gunther Neefs op het podium, waren meteen een succes. “Het was duidelijk dat de Mechelaars Parkpop hadden gemist, maar vooral heel blij waren dat ze opnieuw konden genieten van de gratis concerten in de Kruidtuin", zegt Kristof Calvo, voorzitter van Mechelen Feest, dat De Zomer is van Mechelen organiseert. "Mensen zijn benieuwd naar het programma. Daarom maken we nu alle namen bekend."

"Op donderdagavond 15 juli is dat niemand minder dan STIJN. Hij brengt zijn typische mix van funk, electro en hiphop in de Kruidtuin. Daarna is het de beurt aan Sam Gooris en Steve Tielens, die op 22 juli het Parkpoppodium inpalmen, en het publiek van muziek en véél ambiance voorzien. Op vrijdag 29 juli is er het optreden van Badi, die de sfeer van Ottertrotter even van Tivoli naar de Kruidtuin brengt. Een week later staat het podium klaar voor Marzo, Meuris, Meersschaert & Van Lierde."

Reserveren

“We roepen mensen op om enkel te reserveren, als ze ook zeker kunnen komen. Zo gebruiken we de capaciteit optimaal. En we tellen nu al af naar volgend jaar, wanneer we weer in normale omstandigheden kunnen organiseren", besluit Calvo.