15u55

Personeel ziekenhuis krijgt Mols Kadooke

Het personeel van het Heilig Hartziekenhuis kreeg vanmorgen een warme attentie van het gemeentebestuur. Een Molse cadeaubon om te besteden bij de lokale handelaars. Een win-winsituatie dus, want ook de lokale middenstand kan er op die manier van profiteren.

Burgemeester Wim Caeyers en schepen Lieve Heurckmans overhandigden de twee Molse Kadookes met daarin maar liefst 800 cadeaubons, goed voor een bedrag van 24.000 euro. De directie van het ziekenhuis bestelde die om het personeel te bedanken voor de tomeloze inzet tijdens deze coronacrisis. "Wij wilden natuurlijk iets speciaal doen voor onze medewerkers die zo hard gewerkt hebben", zegt directeur Ivo Jacobs. "We kunnen onze nieuwjaarsreceptie volgend jaar al niet houden. Dus we wilden hen een cadeautje geven. Maar tegelijk willen we ook een gebaar stellen naar onze gemeenschap, we zijn de voorbije maanden als ziekenhuis door de gemeenschap van Mol en de brede omgeving enorm hard gesteund. En als er iets is wat ons in de komende maanden door deze crisis heen gaat helpen, is het wel de solidariteit."

Fikse korting

Het ziekenhuis kon voor de aankoop van de cadeaubon profiteren van een mooie korting. Dankzij de uitzonderlijke volumekorting voor Molse bedrijven en organisaties, profiteert het ziekenhuis van een fikse korting van 2.400 euro. Alle bedrijven die minstens voor 1.000 euro Molse Kadokes aankopen, genieten van deze korting. Per cadeaubon van 10 euro neemt het gemeentebestuur 1 euro voor zijn rekening.