14u06
De wereld vandaag
dinsdag 7 juli
22°C
32 km

PFL als eerste genomineerd voor Voka Prijs Ondernemen 2020

Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zet de hele maand juni in het teken van de Prijs Ondernemen. En wil, zeker in deze periode, de sterkte en veerkracht van haar ondernemingen in de regio Mechelen en Kempen in de verf zetten. De komende vier weken reiken ze negen awards uit. Eén in elke Voka Lokaal-afdeling. De bestuurders van zo’n afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, hebben de winnaar in hun regio gekozen. Voor Midden Kempen gaat de award naar PFL.

Winnaar Midden Kempen: PFL

PFL, uit Beerse, is het eerste bedrijf dat genomineerd is voor de Prijs Ondernemen 2020 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. PFL zorgt voor de audiovisuele ondersteuning bij events. .Zaakvoerder Dominic De Gruyter, en zoon Sam, werden door Voka verrast in hun eigen bedrijf. “Dit is een échte opsteker. Want onze sector is hard getroffen."

PFL uit Beerse bestaat al meer dan 20 jaar. Het is zelfs uitgegroeid tot een echte groep. Naast PFL, maken ook Abbit (internationale marktleider virtuele events), Wimec (meeting- en eventlocatie in de gebouwen van Wurth in Turnhout) en Gr8t (creatie van thematische belevingen voor organisatoren van events) er nu deel van uit. In augustus gaat de eerste buitenlandse vestiging open, in Barcelona.

Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen. Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Op de foto: Dominic De Gruyter, zaakvoerder van PFL uit Beerse.