16u44

Skilpod uit Geel is Initiator van het jaar

Geels Bouwbedrijf Skilpod is in de prijzen gevallen. Voor het vierde jaar op rij reikte Bouwunie tijdens het gala van de Gouden Baksteen drie extra prijzen uit aan bouwbedrijven, als stimulans om met veel enthousiasme en toekomstgericht te blijven ondernemen. Een hiervan ging naar Skilpod. Het bedrijf uit Geel keeg de prijs voor jong en veelbelovend bouwbedrijf, de ‘Initiator van het jaar’.

Skilpod werd zeven jaar geleden opgericht door Jan Vrijs en Filip Timmermans met een duidelijke visie: hoe kunnen woningen, van grondgebonden tot stapelbouw, als een product ontwikkeld en gefabriceerd worden én in de markt worden gezet met de ambitie tot internationale opschaling. 

Op basis van onderzoek, prototyping, en jaren ervaring uit gerealiseerde projecten, zijn ze bij Skilpod tot een aanbod van woningen gekomen dat de beste prijs-kwaliteit met modern design samenbrengt. Het grondplan en de indeling hebben ze al tot in de puntjes uitgewerkt, de bouwheer kiest nog de afwerking van de buitenkant en vloeren. 

(foto: Jan Vrijs van Skilpod)