Spannende doelpuntenkermis Achter De Kazerne: KV - Zulte-Waregem 4-2

zat 10 Apr 2021
Het was een bijzonder spannende match vanavond in het AFAS stadion. Nikola Storm van KV Mechelen was niet te houden in de eerste helft. Op voorzet van Mrabti werd het in minuut 30 1-0. De pas vader geworden Schoofs gaf de assist voor de 2de goal van Storm amper 3 minuten later. Met 2-0 de rust in maar daarmee was de match niet gedaan.

2 keer dichterbij, 2 keer verder uitgelopen

In minuut 64 volgt de aansluitingstreffer van Gianni  Bruno van Essevée. Opnieuw is daar in deze fase van de match Ferdy Druijf om de kloof uit te diepen: 3-1. Bruno denkt er het zijne van en knalt weer binnen: 3-2. Maar er is natuurlijk ook nog die andere zekerheid met de naam Igor De Camargo. Hij doet zijn duit in het zakje en maakt er 4-2 van als eindstand.

Play off 2 is mogelijk

Een schitterende prestatie van KV Mechelen dat zo de kansen op play off 2 gaaf houdt want OHL verloor van Cercle Brugge en heeft nu evenveel punten. Het staat samen met KV net achter Zulte-Waregem en Gent die 1 puntje meer hebben.

Emotionele match voor Defour

Het was ook een bijzonder emotionele match voor Steven Defour die deze week aankondigde na dit seizoen te stoppen. Zijn gemoed schoot vol voor de wedstrijd en toen hij in de 83ste minuut van het veld ging.

De man in vorm van de 2 goals Nikola Storm (foto) stond nadien de journalisten te woord in de perszaal. Morgen in RTV Vandaag een analyse van de match en interviews met de hoofdrolspelers.