Storm trefzeker maar KV Mechelen geeft 0-2 nog uit handen

zat 28 Aug 2021
Teleurstelling bij alles wat geel en rood is gisteravond. KV Mechelen leek op weg naar een eerste uitzege van het seizoen, maar het gaf een 0-2 voorsprong in Kortrijk nog weg. Het werd uiteindelijk 2-2.

KV speelde de bal in de eerste helft goed rond en dat leverde 2 goals op van Nikola Storm (foto), een verdiende voorsprong voor Malinwa aan de rust. Maar Kortrijk reageerde na de pauze.

Coucke kon de aansluitingstreffer eerst nog uit zijn doel ranselen maar tegen een magistraal schot van D'haene was ook hij niet opgewassen.

Invaller Gueye kopte wat later een vrije trap binnen. De Camargo miste aan de overkant nog de kans op de winnende treffer en dus bleef het 2-2, een billijk gelijkspel want beide ploegen hadden één helft voor hun rekening genomen.