0u25

Thomas More ontvangt weer studenten tijdens opencampusdag

Voor het eerst sinds lang mogen hogescholen weer studenten op de campus ontvangen tijdens hun opencampusdagen. Op die dagen kunnen toekomstige studenten kennis maken met de hogeschool via rondleidingen en gesprekken met docenten en studenten. Thomas Morge organiseert de eerste fysieke opencampusdag op zaterdag 26 juni.

De laatste 'fysieke' opencampusdag op Thomas More-hogeschool dateert al van september 2019. Die van maart 2020 werd in allerijl geschrapt en vervangen door een online versie omdat de coronacrisis net was uitgebroken. Sindsdien ging alle infodagen van de hogeschool online door.

'We zijn blij dat we de studiekiezers een infodag op de campus kunnen aanbieden', zegt woordvoerder Veerle Heyvaert. 'Veel mensen zitten daar echt op te wachten. Dat blijkt uit het hoge aantal aanmeldingen vooraf. Live infodagen op de campus zijn een vaste waarde in het hoger onderwijs, het voelt een beetje aan als thuiskomen.'

Inschrijven

Snel inschrijven is wel de boodschap. Want de deuren van de campus gaan dan wel letterlijk weer open, er gelden nog steeds enkele voorzorgsmaatregelen. "Het aantal bezoekers is beperkt en je moet vooraf inschrijven voor een opleiding en een tijdsslot. Elke studiekiezer kan 1 andere persoon (ma, pa, vriend of vriendin, ...)  meebrengen. Alle bekende veiligheidsmaatregelen zoals mondmasker dragen en afstand houden blijven uiteraard van kracht."