5u19

Toerisme Hoogstraten verwelkomt de lente

Wil je ontspannen wandelen of fietsen tussen de geurige bloesems van de Hoogstraatse fruitbomen? Dat kan. Toerisme Hoogstraten heeft samen met enkele fruittelers een bloesemroute uitgewerkt. Bij fruitbedrijf Stoffels-Van Baelen kom je appel- en perenbomen tegen, bij Tom Mertens kan je genieten van geurige blauwebessenbloesems en bij fruitbedrijf Adriaensen-Wynants geef je je ogen de kost aan fleurige kersenbloemen. De bloesemroute is vanaf 6 maart beschikbaar bij Toerisme Hoogstraten of op de website.

Maar dat is niet alles. Speciaal voor de lente lanceert Toerisme Hoogstraten ook een nieuwe webpagina ‘Daar is de lente!”. Je vindt er tips voor nieuwe frisse wandelingen, fietstochten door het groen, uitstapjes met de kinderen en zoveel meer. 

Als kers op de taart is er op 25 april een speciale coronaproof editie van ‘Welkom in Hoogstraten’. Samen met enkele externe partners en anderestadsdiensten heeft Toerisme Hoogstraten een leuk alternatief klaar voor het hele gezin. Alles zit erin: wandelen, fietsen, proeven, genieten, ontdekken,...