13u04

Twee drugsvangsten op 24 uur tijd

2 mannen zijn de voorbije week betrapt op drugsbezit. Beide verdachten werden door de politie van Balen-Dessel-Mol gearresteerd en voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

Drugs gevonden na controle en ongeval

Een eerste verdachte, een 20-jarige man uit Lommel,  werd afgelopen woensdag betrapt na een controle langs de Rivierstraat in Mol. In zijn auto vond de politie drugs en een grote som geld. Mooi verborgen in een compartiment zat cocaïne. Daarop volgde een huiszoeking bij de verdachte. Ook daar werd nog een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. 

Een dag later bij het afhandelen van een ongeval merkten agenten dat één iemand zich bizar gedroeg. Bij verder onderzoek in de omgeving van het ongeval werd een rugzak met daarin drugs ontdekt. Daarop werd de verdachte, een 38-jarige man uit Geel, gearresteerd. Bij de huiszoeking in de woning van de verdachte werd nog eens een kleine hoeveelheid drugs gevonden.

Ook hij werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De aanhouding van de man uit Lommel werd bevestigd en de man uit Geel is vrijgelaten onder voorwaarden.