0u34

Vrouwen lastig gevallen langs spoorweg in Puurs-St.-Amands

Afgelopen zondag heeft een fietser al minstens 2 vrouwen betast in Puurs-St.-Amands. De fietser kneep en of tikte telkens op hun achterwerk. Vervolgens bleek de fietser verderop de weg te staan masturberen.

Oude spoorlijn

Een fietser heeft afgelopen zondag minstens twee vrouwen lastig gevallen in Puurs-Sint-Amands. Hij kneep in of tikte op hun achterwerk en reed dan gewoon verder. Een van de vrouwen merkte een eindje verderop dat de man aan het masturberen was. De feiten gebeurden langs de oude spoorlijn tussen Sint-Amands en Puurs vlakbij de Kattestraat. 

Een van de twee vrouwen was een vrouw die aan het wandelen was met haar baby schrikte op, toen ze merkte dat iemand haar een tik op haar achterwerk gaf. Ook een jogster zou even verderop in de buurt lastig zijn gevallen.Van de dader zou alleen geweten zijn dat hij in het zwart was gekleed en dat hij met een donkerkleurige fiets reed. 

De lokale politie Klein-Brabant is ondertussen met een onderzoek gestart en zoekt nu uit of dezelfde man nog meer slachtoffers heeft gemaakt en eventueel op nog andere plaatsen heeft toegeslagen in de streek.

Het is de tweede keer op enkele weken tijd dat er zich ernstige feiten afspelen op het fietspad naast de oude spoorlijn. Twee weken geleden kreeg een hondje nog een stevige trap van een jogger.