Westerlo pakt tweede zege van het seizoen

zat 13 Aug 2022
Westerlo heeft in eigen huis met 4-2 gewonnen van Standard. Voor Westerlo de tweede thuismatch en de tweede zege. Daarmee springt het over Standard en zit het mooi in de middenmoot van het klassement, met de helft van de punten.

Westerlo kwam voor rust 1-0 voor dankzij een doelpunt van Vetokele. Zijn derde competitietreffer al in vier wedstrijden. En kort na rust werd het al 2-0 dankzij Nene. Buit binnen, zo leek het.

Maar uit het niets scoorden de Rouches de aansluitingstreffer. Kort daarna zorgde een eigen doelpunt wel opnieuw voor de dubbele voorsprong voor de Kemphanen.

Toen naar het eind van de wedstrijd Standard opnieuw scoorde, leek het nog spannend te worden. Maar al snel daarna maakte Foster de bevrijdende 4-2. Een mooie zege en feest in 't Kuipje.