Zulte-Waregem - Westerlo: 1-1, laatste match Foster

zat 21 Jan 2023
In de 9de minuut komt Westerlo via Neustaedter op voorsprong op het veld van de tegenstander. Maar Westerlo verzuimt die voorsprong uit te diepen al waren daar wel kansen toe. De Kemphanen spelen een goede eerste helft. Ouwe rot Jelle Vossen weet aan de overkant 20 minuten voor affluiten tegen te scoren. Essevée dat tegen de degradatie vecht is in de 2de helft de betere ploeg. Maar het blijft 1-1 in het regenboogstadion in Waregem.

Lyle Foster speelde laatste wedstrijd

Lyle Foster, goudhaantje van Westerlo, speelde bijna zeker zijn laatste wedstrijd voor de club. Het bedrag dat trainer Vincent Kompany kon bieden om hem bij Burnley in de Engelse 2de klasse in te zetten, is opgelopen tot 7 miljoen euro en 3 miljoen aan bonussen. Een goede zaak voor de speler en voor VC Westerlo maar de Kemphanen zijn hem natuurlijk wel kwijt.