Bram Simons van visrestaurent Emiel verkozen tot Young Master Chef

don 6 Jun
Bram Simons van Emiel Young Masters
© Emiel

Bram Simons, chef-kok van het gastronomische visrestaurant Emiel in Mechelen is verkozen tot Young Master door The Mastercooks of Belgium. Deze vereniging van topchefs dragen het Belgisch culinair erfgoed hoog in het vaandel.

De Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van de Belgische culinaire traditie. Ze werken dagelijks met de fantastische ingrediënten die ons land rijk is en bezorgen duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving.

Innoverend

De vereniging heeft het 28-jarige culinair talent Bram Simons, van visrestaurant Emiel aan de Vismarkt in Mechelen, verkozen tot Young Master. Hij behoort hiermee tot een groep van jonge Belgische chefs die innoverende ideeën ontwikkelen om de Belgische keuken toekomstbestendig en aantrekkelijker te maken.

Het gastronomische restaurant Emiel is gebaseerd op Noordzeevis. Bram wil mensen graag uit hun comfortzone en hen de rijkdom van de Noordzee laten ontdekken. Iedereen moet zich welkom voelen en toegankelijkheid is cruciaal, omdat genieten een recht is voor iedereen.