Restaurant LeoNora opent de deuren in Kessel

maa 11 Nov
leonora
© RTV

Een nieuwe horecazaak in Kessel dan, want daar opent donderdag restaurant LeoNora. Uitbater Harald Van Engeland was 12 jaar lang chef-kok in de voormalige zaak Bärgli, een restaurant met Zwitserse specialiteiten. Nu het pand vrijkwam, zag hij z'n kans om er z'n eigen restaurant met feestzaal in te beginnen. Het wordt een echte familiezaak, want ook z'n vrouw werkt mee en LeoNora is vernoemd naar hun twee dochters.

Vanaf 14 november terug open. Dat krijtbord pronkt sinds kort hier langs de Stationssteenweg in Kessel. Na enkele maanden van leegstand opent hier donderdag restaurant en feestzaal LeoNora. Voor uitbater Harald van Engeland een nieuwe uitdaging, al was het pand al vertrouwd terrein als chef-kok van de voormalige zaak.

In het pand was jarenlang een Zwitsers restaurant gevestigd. Specialiteiten zoals fondue, raclette of de tartarenhoed blijven op de kaart. Al komt er ook wat uitbreiding om een nog breder publiek aan te trekken. 's Middags kan je gerust een croque komen eten of een wafel of een pannenkoek. Je kan ook gewoon rustig een ijsje komen eten. Voor elke gelegenheid kan je hier terecht.

Ook bij dit gezin staan de kinderen centraal, want LeoNora is vernoemd naar de twee dochters Leonie en Enora. Ook de feestzaal naast het restaurant blijft bestaan. LeoNora, open vanaf donderdag.