Wie nog op zoek is naar een nieuw culinair adresje, kan terecht bij Biestro H-eat aan de Hingensesteenweg in Bornem. Het restaurant kreeg van de gerenommeerde culinaire gids Gault&Millau maandag een score van 12 en half op 20. Bij Biestro H-eat is plaats voor 30 personen, het restaurant is een echt familiebedrijf dat inzet op prijs-kwaliteit. Zaakvoerder Glenn De Cock is trots op zijn score maar wil vooral een betaalbaar menu blijven aanbieden.
Bornems restaurant trots op nieuwe vermelding in Gault&Millau
woe 6 Nov
Het team van Biestro H-eat staat te blinken. Het Bornems restaurant krijgt een mooie vermelding als nieuwkomer met een score van 12,5 in de laatste editie van Gault&Millau.
Het team van Glenn De Cock doet het daarmee iets beter dan enkele jaren geleden. In 2021 stonden ze al eens vermeld in de gastronomische gids. In mei bestaat het restaurant langs de Hingenesteenweg negen jaar. Biestro H-eat is een familiebedrijf en serveert Frans-Belgische keuken met moderne bereidingen. Biestro H-eat is gekend om zijn paling in 't groen of dame blanche.
Het team is blij met de nieuwe vermelding in de Gault&Millau maar erkenning door hun klanten, is datgene wat echt telt.