2000 supporters voor vriendschappelijke derby tussen KV Mechelen en KSK Heist

don 18 Jul
Oefenwedstrijd KV Mechelen KSK Heist
© RTV

Bijna 2000 supporters tekenden woensdagavond present voor de vriendschappelijke wedstrijd tussen KSK Heist en KV Mechelen. Het was dan ook een echte streekderby en de eerste open wedstrijd in de voorbereiding van Malinwa.

Supporters voor derby KV Mechelen-KSK Heist

Er kwamen zo'n 2000 supporters voor de oefenderby tussen KSK Heist en KV Mechelen.

Bij KV kwamen naast Belghali, Thoelen, Raemaekers en Ngo vooral beloftes aan de aftrap. Voor hen was een een mooie test. komen ook dit seizoen uit in Tweede Amateur en dan is KSK Heist, die een reeks hoger uitkomen de ideale voorbereiding.

Voorbereiding net begonnen

Het werd een gezapige wedstrijd zonder veel spektakel. Bij KSK Heist is de voorbereiding nog maar net begonnen, Na 0-8 pandoering tegen OHL, speelt het met vlagen goed voetbal tegen een jeugdig Mechelen. Jef Colman verwacht om net als vorig seizoen mee te doen in de rechterkolom.

Jong Mechels talent

Woensdag was vooral uitkijken naar jong Mechels talent om de ban te breken. Nassim Azaouzi kwam deze zomer over van RSCA Futures en kon meteen zijn stempel drukken. Hij mocht op het uur invallen en met een uitstekende kopbal zette hij de 0-1 op het scorebord. Dat was meteen ook de eindstand.