KV Mechelen blijft winnen en blijft zicht houden op play-off 1

zat 2 Mar
voetbal kv mechelen
© archief RTV

KV Mechelen is op het veld van seizoensrevelatie Cercle Brugge met 2-3 gaan winnen. En zo blijft KV Mechelen zelf de revelatie van 2024. Terwijl het in het begin van het seizoen moest uitkijk voor de play-downs, doet het nu nog mee voor play-off 1. Van een ommekeer gesproken.

Ook in de wedstrijd in Brugge zelf kon KV tot twee keer toe voor een ommekeer zorgen. Want Cercle kwam tot twee keer toe op voorsprong. Maar telkens kon KV Mechelen terug komen. En in het slot pakte het zelfs de volle buit.

schoofs KV Mechelen voetbal

Nadat het bij rust op 2-2 stond, leek dat na een minder beklijvende 2de helft ook de eindstand te worden. Maar 5 minuten voor tijd zette Rob Schoofs invaller Bafdili voor doel, die voor de winnende treffer zorgde. Niet toevallig was het Schoofs met de assist, want hij was alomtegenwoordig.

Maar Geoffry Hairemans had minstens een even belangrijke rol in de overwinning. Want hij zorgde voor een doelpunt en een assist voor Mrabti voor 2 doelpunten in de eerste helft.

Met 20 op 24 blijft KV Mechelen dus de ploeg van 2024.