KV Mechelen klimt stilaan op na vlotte zege

2 uur geleden
KV Mechelen thuispubliek
© Archief RTV

KV Mechelen heeft in eigen huis vlot gewonnen van Kortrijk. 3-0 werd het. En zo klimt KV Mechelen stilaan op in het klassement. KV is intussen Westerlo voorbijgestoken en staat al in de top-5.

De eerste helft had voetballend niet veel om het lijf. Maar er waren wel een paar onzachte botsingen. Zo moesten Mrabti van KV en Gunnarsson van de bezoekers naar het ziekenhuis. Mrabti heeft een gebroken rib.

Er kwam aan het eind van de eerste speelhelft dan ook heel wat extra tijd bij. En in die extra tijd brak Lauberbach de ban. Hij bracht de thuisploeg op voorsprong.

Na rust scoorde KV Mechelen in enkele minuten nog 2 keer. En met 3-0 had KV Mechelen nog de beste kansen. Makkelijke winst dus voor KV Mechelen.

KV had een moeilijke seizoenstart met onmiddellijk enkele zware tegenstanders. Maar nu staat het toch maar mooi bovenaan het klassement.