KV Mechelen opent 'Legends Lounge': legendes zien geen stunt tegen Anderlecht

zon 18 Aug
© RTV

KV Mechelen en Besnik Hasi zijn niet goed begonnen aan het seizoen. Malinwa blijft achter met 2 op 12, na een nederlaag gisteravond op eigen veld tegen Anderlecht. Dat speelde geen sprankelend voetbal en KV had in de 2de helft kansen genoeg om de scheve situatie recht te trekken, maar het stuitte op een uitstekende Colin Coosemans in doel bij paars-wit.

Augustinsson en Amuzu zorgden ervoor dat Anderlecht met een 1-2 voorsprong de rust in ging. Nadat Lion Lauberbach in de 23ste minuut de score voor KV Mechelen had geopend.

In de tweede helft was het de thuisploeg die de forcing voerde maar telkens stond Coosemans pal op pogingen van Pflücke, Schoofs en Foulon. Ook een reuzenkans voor Ngoy ging er niet in. Leoni besliste de wedstrijd in de slotfase. KV blijft zo achter met 2 op 12.